Du visar för närvarande Höstfisket är igång!

Höstfisket är igång!

Då har sommaren gått över till höst med kyliga nätter och pigga abborrar. Personligen brukar jag trappa ner på gösfiske nu, även om det går utmärkt att fånga dem fortfarande, och övergå till abborre. Höstfisket efter abborre är för mig en favorit! Nu har de byggt på sig ordentligt med hull efter leken i våras och chansen till tungviktare är stor om man hittar rätt. De har även väldigt intensiva huggperioder under tidig höst när syrenivån i vattnet ökar och det är dags att äta upp sig ordentligt inför vintern.

Jag har haft problem med hälsan under året och har därför inte kunnat ta de guidningar med hyrbåten som jag velat nu i höst. Jag ber om ursäkt för detta. Min stora båt är återigen försenad och missar hela guidningsäsongen. Jag siktar istället in mig på nästa säsong då allt förhoppningsvis faller på plats och kroppen fungerar som den ska. Det är många som vill med ut och det ska vi förhoppningsvis lösa under 2022!

Så länge erbjuder vi hyrbåt året ut i vanlig ordning. Det finns även möjlighet för mig att traila båten till Anten mot lite extra betalning för er som vill fiska där. Maila eller slå en pling om ni vill ha tips på tekniker, beten och platser innan ni åker ut. Själv tar jag kortare turer med pappa när kroppen tillåter. Här nedan följer lite bilder från de två senaste passen, ett efter gös och ett efter abborre. Drygt 3 timmar fiske per pass. Största abborren på 1460 gram och 47 cm vilket var mer än jag förtjänar. Skitfiske på er!

Lämna ett svar