Gösbete

Boka ett Företagsevent!

Att ta med kollegorna ut på sjön är den ultimata kombinationen mellan avkoppling, teambuilding och korta frekvenser av förhöjd puls. Ett annorlunda men kul företagsevent! Är ni ett litet gäng på fyra personer får ni plats i min Tracker Targa V-18 och vi kör tävling sins emellan. Är ni flera så tar jag in ett par av mina samarbetspartners och vi tävlar mellan båtarna. Vi håller främst till sjöarna Mjörn och Anten i Alingsås kommun, endast 5 mil från Göteborg.

I halvtid är det en god idé att samlas vid Alingsås Sportfiskeförenings klubbstuga och ta en bit mat. Vi kan givetvis lösa maten så att ni inte behöver tänka på annat än att ha en härlig dag. Vi står för alla utrustning och det enda ni behöver ha med er är kläder för väder. För mer information och offertförfrågning, kontakta mig.

Rapporter

Information om de senaste turerna

Priser & Utrustning

Information om priser och utrustning

Boka Event

För bokningar eller frågor

Vad tycker kunderna?

Efter vinterns ivriga Youtubande var gäddfiskesuget stort. Med några bomturer i bagaget beslöt jag mig för att kontakta Joakim. Vi möttes upp tidigt en majmorgonen och trots bleke och strålande sol hade Joakim stora förhoppningar om bra fiske. Redan på första stoppet fick vi fisk, och därefter höll fiskelyckan i sig. Vi landade totalt 10 fina gäddor med en topp på 103 cm och 8 kilo blankt. Det bästa var alla tips och råd vi fick och att vi bara behövde bry oss om att kasta. Detta då Joakim körde båten och försåg oss med både lämpliga beten och perfekt grillade hamburgare.
Patrik Stockelid
Sverige
Nice weather, delicious food on the boat, fishing with high-end equipment on scenic lake Mjörn, catching dozens of beautiful Zander and Perch - it was the perfect fishing day with our friendly and very professional guide Joakim.
Benjamin Magri
Tyskland
Spegelblankt vatten, otrolig solnedgång och en 4-kilos gös inhåvade med enorm precision tack vare vår kunniga guide! Magiskt!
Johanna Bergman
Sverige
Joakim plockade upp oss vid Simmenäs och vi ställde kosan ut på Mjörn. Allt var perfekt och vi såg gösarna stå och vänta på våra jiggar, men det gick inte att få dom att hugga på vertikalfisket på hela dagen. Men vi blev inte lottlösa ändå. Vi lärde oss att tyda ekolodet, fick en stor gös på 3,9 kg på spinn och några stora gäddor, samt en underbar hamburgare. Tack för en bra dag på sjön!
Ola Lindström
Sverige