Priser & Fiskeutrustning

Jag står för all fiskeutrustning oavsett vilket paket ni bokar. Spön och rullar från Daiwa av hög kvalitet, allt färdigriggat så att du som kund kan fokusera på att fånga fisk och njuta av dagen. Jag har en uppsjö av beten och antingen väljer jag det som jag vet fungerar, eller så testar du det som du tycker ser intressant ut. Jag har spön för alla tekniker och metoder, och lär mer än gärna ut mer avancerade trender så som fiske med nedrig, dropshot eller bladebaits. För er hobbyfiskare som bara vill ha en go dag på sjön och chans på hugg kör vi enkla jiggar där det inte behöver vara mer avancerat än att kasta och veva. Mer information om guidepaket, priser, min båt och elektronik finner du nedan.

Vad kostar en guidning?

Det angivna priset gäller oavsett om ni är en eller flera personer. 15% deposition, icke återbatalningsbar såvida jag inte avbokar. Betalning sker via swish eller paypal. För företagsevenemang, kontakta mig för offert.

Budget

kr 4500
 • 4 timmar
 • Fiskeutrustning ingår
 • Fiskekort ingår
 • Max fyra personer
 • Året runt

Premium

kr 5900
 • 7 timmar
 • Fiskeutrustning ingår
 • Fiskekort ingår
 • Max fyra personer
 • Året runt

Företag

Offert
 • x timmar
 • Fiskeutrustning ingår
 • Fiskekort ingår
 • Flera båtar
 • Året runt

Tracker Targa V-18

 

Jag guidar från en Tracker Targa v-18 -2021 med Mercury 150 hk Pro XS -2021. En aluminiumbåt designad i USA för de allra största insjöarna. Båten är 5,5 meter lång och hela 2,60 bred vilket gör den extremt sjösäker och mycket komfortabel. Den är utrustad med nyaste elektroniken från Lowrance, bland annat Lowrance Ghost och Active Target. 

Lowrance Active Target

Min Tracker Targa V-18 är utrustad med den senaste teknologin, bland annat Active Target, framåtseende ekolod från Lowrance. Denna teknologi erbjuder realtidsvy i valfri riktning med möjlighet till spinnfiske efter pelagisk fisk. Mer information om Active target finner ni här.