Du visar för närvarande Äntligen vår och fiskefrossa!

Äntligen vår och fiskefrossa!

Den eviga hösten/vintern 2019-2020 med regn och blåst om vartannat gav inte mycket utrymme för fiske. Lägg därtill att jag blev pappa sent i December och ni har anledningen till uteblivna uppdateringar på sidan, men nu är familjelivet stabiliserat och våren Äntligen här, så låt fiskefrossan återigen ta över!

Under April har jag sedvanligt satsat på abborre och gös med okej resultat. Inga supertoppar, men en borre på 1560 gram och två gösar runt 4,5 kilo är inte fy skam. Jag har heller inga nötarpass under bältet i år och med relativt få fisketimmar ska jag vara nöjd med resultaten. Under hösten var det mycket klent med fiske då annat prioriterades, men upp kom ett gäng mycket fina skrubbor mellan 800-900 gram, några laxar samt en magisk, och galet stor, guldfisk för Johnny under ett av våra rudapass. Vilken fisk!

Jag verkligen älskar April-Maj. Förutom några inbokade guidningar har jag en resa norröver som väntar i jakt på insjööring. Förhoppningsvis blir det även lugnt väder så att jag kan komma upp till Vänern och köra säsongens sista laxpass. Fisket efter vänernlax har minst sagt varit trögt för mig med få tillfällen och uteblivna rullknarr, se en revansch skulle sitta fint. Nedan följer lite bilder från hösten 2019 och våren 2020.

Lämna ett svar