Du visar för närvarande Hyrbåten levererar!

Hyrbåten levererar!

I väntan på min nya båt, som förövrigt äntligen kommit till Sverige och står hos Mojoboats i Hallsberg, så har jag fått använda vår hyrbåt en hel del. Och nog levererar den! Fisket har stundtals varit helt galet bra på Mjörn med hugg i varje kast och trippelhugg under kvällstrolling efter gös. Utöver hyrbåtsaction så har jag även passat på att fiska lite lax i både Lagan och Göta älv samt metat karp, sutare, id och färna. Korta men givande pass, och faktiskt ett nytt PB på sutare – 3700 gram blankt på 55 cm. Fiskebilderna håller tyvärr inte riktigt samma klass som vanligt i detta inlägg p.g.a. att jag främst fiskat själv det senaste då pappa bröt två revben tidigare i år. Han är dock på benen igen.

Hursomhelst, gösfisket i Mjörn är framförallt bra runt 21-23 på kvällen. Både spinn och trolling. Att hyra båten efter jobbet är därför ett hett tips. Det skadar ju inte att vädret är riktigt bra heller, och att man kan vara ute på sjön i tischa och kortbyxor hela kvällen.

Som det ser ut nu hämtar jag min nya båt i mitten på augusti och börjar köra in motorn direkt. Fram tills dess funderar jag på att erbjuda lite guidning från hyrbåten.

Lämna ett svar