Hyrbåt

HYR EN MAGISK DAG

Hyr en båt!

Under min uppväxt vid sjön Mjörn i Alingsås satt jag ofta och metade vid en brygga och blickade ut över vattnet. Jag drömde om friheten att äga en båt och de möjligheterna som öppnas upp. Idag har jag haft båt under många år, men har aldrig glömt hur lyckligt lottad jag är. För att alla ska ha en möjlighet att uppleva friheten att fiska vart som helst på Mjörn så har vi äntligen skaffat en uthyrningsbåt som är till för alla er som vill utveckla ert fiske, eller som bara vill ha en underbar sommardag på en av Mjörns vackra öar.

Detta ingår

Ekan på bilden är utrustad med en 2-takts motor, åror, spöhållare, ankare och en skön förarstol. Lån av sjökort och två flytvästar ingår. Möjlighet finns att hyra en aktermonterad elmotor.

Ekolod är på G!

Så här gör du

Under priser finns information om kostnad. Under boka finns kontaktinformation. Nyckel, bensindunk och tillbehör hämtas hos oss där ni även betalar resterande kostnad samt en deposition. När ni är färdiga rengör ni båten och lämnar tillbaka nyckeln samt tillbehören, och får tillbaka depositionen.