Hyrbåt

HYR EN MAGISK DAG

Båtuthyrning Mjörn!

Under min uppväxt vid sjön Mjörn i Alingsås satt jag ofta och metade vid en brygga och blickade ut över vattnet. Jag drömde om friheten att äga en båt och de möjligheterna som öppnas upp. Idag har jag haft båt under många år, men har aldrig glömt hur lyckligt lottad jag är. För att alla ska ha en möjlighet att uppleva friheten att fiska vart som helst på Mjörn så erbjuder vi äntligen båtuthyrning till för er som vill utveckla ert fiske, eller som bara vill ha en underbar sommardag på en av Mjörns vackra öar.

Detta ingår

Ekan på bilden är utrustad med en ny 4-takts suzuki 5hk, åror, spöhållare, ankare och en skön förarstol. Lån av sjökort och två flytvästar ingår.

Möjlighet finns att hyra till en aktermonterad elmotor (watersnake 40lb) och ett ekolod (Lowrance HDS5 Gen 2).

Så här gör du

Under priser finns information om kostnad. Under boka finns kontaktinformation. Nyckel, bensindunk och tillbehör hämtas Hemma hos oss där ni även betalar resterande kostnad samt en deposition. Ni åker sedan till båten, fiskar, och när ni är färdiga lämnar ni tillbaka nyckeln samt tillbehören hemma hos oss. Depositionen återfås när vi inspekterat båten.